Allmänt Om Kurserna

Välkommen till Chokladkällan!

Där dina choklad- och bakdrömmar blir verklighet! Jag är Anna Weichelt, grundaren av Chokladkällan, och jag brinner för att dela min kunskap och kärlek till choklad och bakning.

På denna särskilda flik fokuserar vi på våra spännande kurser, som har utformats för att ta din passion till nästa nivå. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren erbjuder våra kurser något för alla. Utforska våra chokladkurser, där du kommer att skapa handgjorda chokladpraliner från grunden, eller våra bakkurser som fördjupar dig i svenska baktraditioner.

För dem som söker något speciellt, skapar vi även skräddarsydda kurser som passar dina unika behov. Oavsett vad dina mål är, är våra kurser en plats där kunskap och kreativitet möts under avslappnade och givande former.

Titta runt och upptäck de spännande möjligheterna som väntar. Läs vidare för att få en inblick i våra kurser eller klicka på länkarna nedan för att utforska dem direkt. Välkommen till Chokladkällans värld av smak och kreativitet!

Chokladkurser

chokladkurs 3 845x684 - Kurser

Chokladkurser hos Chokladkällan är en magisk upplevelse. Här lär du dig skapa handgjorda chokladpraliner från grunden. Våra erfarna instruktörer delar med sig av hemligheterna bakom konsten att göra de mest utsökta chokladskapelserna. Våra kurser är tillgängliga på svenska, engelska och tyska.

Bakkurser

Bullkurs 845x684 - Kurser

Våra bakkurser tar dig med på en resa till den svenska baktraditionen. Vi fokuserar på att lära ut de hemliga knepen bakom klassiska svenska bakverk, som kanelbullar och småkakor.
Här hittar du en avslappnad och inlärningsrik miljö där du kan utveckla ditt bakande tillsammans med nya och gamla vänner.

Anpassade Kurser

chokladkurs 8 845x684 - Kurser

Vi anpassar kurser efter dina önskemål. Vill du fördjupa dig i chokladkonsten?
Vi erbjuder kurser som täcker allt från gjutning av chokladkakor till chokladprovning. Om du har specifika idéer, skräddarsyr vi gärna en kurs åt dig. Våra aktuella kurser går också att boka för privata grupper.

Hur Det Fungerar

 • Steg 1

  Utforska Våra Kurser:

  Besök vår kurssida för att läsa mer om och välja en av våra tre huvudkurser:

  • Chokladkurser: Upptäck konsten att skapa handgjorda chokladpraliner.
  • Bakkurser: Fördjupa dig i den svenska baktraditionen med fokus på klassiska bakverk som kanelbullar och småkakor.
  • Anpassade kurser: Om du har specifika önskemål, skräddarsyr vi gärna en kurs för dig.
 • Steg 2

  Kontakta Oss

  Om du är intresserad av att köpa en eller flera av våra kurser, klicka på ’Kontakta oss’-knappen för att komma till kontaktformuläret.

  Steg 2

 • Steg 3

  Fyll i kontaktformuläret

  Fyll i kontaktformuläret och skriv i meddelandefältet vilken kurs du är intresserad av och hur många ni är. Vi återkommer med tillgänglighet och tid.

 • Steg 4

  Bokning och Information

  Om tiderna passar bokar vi in dig eller er och ger ytterligare information inför ert besök.

  Steg 4

 • Steg 5

  Trevlig Dag med Bakning och Fika

  Vi möts upp och har en riktigt trevlig dag med massor av bakning och fika!

Chokladkurser

Inga Pågående Kurser!

Vänligen kontakta oss för mer info!

Bakkurser

Inga Pågående Kurser!

Vänligen kontakta oss för mer info!

sv_SESvenska